Project omschrijving

ORTHOPEDISCHE REVALIDATIE

Orthopedische Revalidatie volgens de 4xT Methode® is een nieuwe behandelmethode voor een effectievere behandeling van gewrichtsklachten.

Deze methode combineert (nieuwe) manuele technieken met myofasciale release en Taping volgens het 4xT® ‘algoritme’. Doelstelling is de best mogelijke behandeling. Zowel de klinische redenatie als de technieken zijn vernieuwend voor de fysio/manueeltherapeut. Centraal staat het nieuwe Anatomische Model waarbij vooral de functionele samenhang van gewrichten, spieren en fascie getest word d.m.v. de Dynamische ArthroMyofasciale Translatie Testen® (DAMT-Testen®). De DAMT-Testen® voorspellen de beste interventie, locatie, richting en intensiteit van de interventies. Behandeling vindt vervolgens plaats volgens het 4xT® Behandelprotocol in een duidelijk stappenplan.

De meerwaarde van Orthopedische Revalidiatie (4xT Methode®)
Een behandeling volgens deze methode durven we het aan om resultaat te garanderen. Dit is uniek in de fysiotherapie. Durft u dit al aan? Door de gerichte Testen is het mogelijk elke interventie, mobilisatie/manipulatie (Trigger) en tape applicatie (Tape) nauwkeurig te kiezen. Hierdoor is elke techniek altijd effectief. Op basis van de gerichte Testen worden ook de oefeningen specifiek gekozen (Train). De oefeningen slijpen direct de nieuwe bewegingen in het fasciale patroon in. Dit zorgt voor een blijvend resultaat. Onze ervaring is dat 80% van de patiënten binnen 1-3 behandelingen klachtenvrij is.

Meer informatie:
https://www.fysiophysics.nl/

De 4xT Methode ®

Iets voor u? Vraag het bij een van onze fysiotherapeuten…

GEWRICHTSKLACHTEN | NIEUWE BEHANDELTECHNIEK

IETS
VOOR U?

Onze specialisten bekijken graag samen met u of deze behandelmethode voor u zou kunnen werken.

MEER INFO!